Питання-відповіді Інтерв'ю Всі записи

1

Екатерина Иванова Тема: ПОИСК ЛЮДЕЙ
Добрий день.
Хочу звернутись за допомогою в пошуку інформації про моїх прадідів і пробабусь, для свого брата який хоче написати книгу про нашу родину.
Прошу Вашої допомоги в установленні дати смерті моїх прадідусів та пробабусів. Вони мешкали у селі Пологи-Яненки. Я намагалась знайти контакти сільради, але, на жаль, безуспішно, тому вирішила спробувати звернутися за допомогою до Вас!


Відома інформація про моїх прадідусів і бабусю:
- Рубан Григорій Трохимович 1912 року народження. Дата смерті невідома.
– Рубан Ольга Федорівна. Роки життя невідомі.
Григорій Трохимович був учасником ВВВ. Служив санітаром. Після закінчення Великої Вітчизняної повернувся додому.
Григорій Трохимович та Ольга Федорівна поховані на цвинтарі села Пологи-Яненки.
У них було троє синів: Василь, Володимир та Микола (16.12.1938 – 09.04.2002).
Роки життя Василя та Володимира мені невідомі.


Прошу Вашої допомоги у встановленні дат народження та смерті моїх прадідусів і пробабусі і якщо це буде можливо їх дітей Василя та Володимира.
Спасибі!!

24 листопада 2021

Тема: ПОИСК ЛЮДЕЙ
Пане Олеже, це Вадя Ротор. Мені через сторінку Кривого Озера прийшов лист приблизно опівночі. Чоловік із Чікаго розшукує своїх родичів. Я їх знайшов, але той чоловік не лишив жодних своїх даних, аби зв\'язатися з ним! Скажіть, будь-ласка, його адресу електронної пошти і пошліть на мою (ви мою знаєте - вона є моїм логіном). Велике спасибі!

13 серпня 2009

Тема: ПОИСК ЛЮДЕЙ
Доброго дня. Я маю мрію знайти собі друзів у декількох країнах світу!

21 червня 2009

 Волик Сергiй, користувач 1ua
Сергiй Волик
Тема: ПОИСК ЛЮДЕЙ
Шукаю родичів по лінії Номіровскіх. Моя бабуся Номіровська Кіліна (Немировская Акилина) Семенівна, 20 травня 1908 р. н., м.н.: с. Цвеліховка Теплицького району Вінницької області (Гайсинського повіту Подільської губернії), прадiд Номіровській Семен Максимович, 1882 р.н. У Державному архіві Вінницької області які-небудь дані відсутні.

12 травня 2009

Тема: ПОИСК ЛЮДЕЙ
Шановний Олег Олександрович! Пробачте, що турбую Вас, але мені дуже хотілося знайти свою колишню подругу. Мої майже була припинила свої пошукові зусилля, аж раптом чудо- Ваш сайт. Я розшукую Лукашик Ніну Степанівну, 1966р.н. Це її дівоче прізвище, вона з Хабарища. Потім вона вийшла заміж та переїхала до сусіднього села. Буду вдячна Вам за допомогу!

28 березня 2009

Тема: ПОИСК ЛЮДЕЙ
Уважаемый Олег Александрович! Случайно нашёл Ваш сайт и хртел бы с Вами пообщаться. Дело в том, что моя фамилия тоже Сыроватко Александр Александрович. Я уже лет 15 занимаюсь генеалогией, и моё Древо насчитывает уже более 1200 человек. Часть этого древа я уже рамести в интере на сайте ged.com.ua Моя бабушка тже родом из Онуфриевки девичья фамилия Сажка.А в 20-тых годах ХХ века она переехала в Байдакову,где и прожила вместе с дедом Павлом до середины 70-х годов, после чего снова переехала в Онуфриевку. Очень хотелось бы узнать ваши корни, может быть мы тоже родсвенники, а также историю с. Байдакова, где проходили мои детские годы. С уважением Александр. мой E-mail: asutp06@pl.energy.gov.ua а также дома: heckfy5905@yandex.ru  Писать можно на любой адрес. 

27 лютого 2009

Тема: ПОИСК ЛЮДЕЙ
привет, хочу пообщаться о Носовке, у меня много что связано с этим городком. мой адрес: mihrytka-29ru@mail.ru

30 січня 2009

Тема: ПОИСК ЛЮДЕЙ
привет, хочу пообщаться о Носовке, у меня много что связано с этим городком. 

30 січня 2009

Тема: ПОИСК ЛЮДЕЙ

Я сделал в с. Бережки ту же публикацию, вот ссылка http://www.1ua.com.u...=one&City=Бережки&obl=17&ray=1\'>http://www.1ua.com.u...=one&City=Бережки&obl=17&ray=1

Другим пользователям сайта, кто ищет людей, рекомендую оставлять похожие просьбы в этой теме, а также на странице населенного пункта, где Вы полагаете могут находиться интересующие Вас люди

...пока не создан отдельный раздел сайта с поиском людей

11 січня 2009

Тема: ПОИСК ЛЮДЕЙ

 Уважаемый    Олег Олександрович! Меня зовут Полейко Леонид Дмитриевич, проживаю в городе Новосибирск. Мой дед и прадед и отец родились и жили в селе Бережки до Великой Отечественной Войны.

Фамилия прадеда Полейко Федор, дед - Полейко Яков Федорович, бабушка - Костючек Варвара Харитоновна. Хотел бы узнать историю рода. Остался ли кто-нибудь из близких  или родственников? Телефон для связи 8(383)2626197,89137444457. Электронный адрес: n-dios@yandex.ru  

11 січня 2009


1




  Закрити  
  Закрити